Menu
Dismiss

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en je bent als allereerste op de hoogte van alles rondom De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Ja, ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en promotionele acties van Partners van Vliegende Vrienden B.V. Zie voor meer informatie het Privacy Statement.

Kaarten

PRIJZEN
Regulier ticket: €59,95 (incl. €4,75,- servicekosten)
Voorste Vak ticket: €74,95 (incl. €4,75,- servicekosten) = UITVERKOCHT
VIP ticket: €159,95
Combi ticket: €100,00 (incl. € 4,75,- servicekosten) = UITVERKOCHT

Let op: omdat bierbrouwer Amstel organisator is van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! is het evenement alleen toegankelijk voor bezoekers ouder dan 18 jaar.

REGULIER TICKET
Met een regulier ticket heb je toegang tot het festivalterrein op zaterdag 15 september 2018. Koop deze tickets in onze ticketshop of via Albert Heijn.

VOORSTE VAK TICKET = UITVERKOCHT
Met een Voorste Vak ticket heb je toegang tot het festivalterrein op zaterdag 15 september én sta je gegarandeerd vooraan bij het podium in een speciaal vak.

VIP TICKET
Met het ‘Vliegend VIP arrangement’ geniet je van het festival vanaf een speciaal, exclusief VIP deck en krijg je ook nog eens tien consumptiemunten en een VIP parkeerkaart (één kaart per twee personen).

Let op: bent u rolstoelganger, dan kunt u het VIP deck alleen betreden als het voor u mogelijk is om uit uw rolstoel te kunnen en u zal enkel op speciaal door de organisatie van het evenement aangewezen stoelen kunnen plaatsnemen. Als u hier vragen over heeft, kunt u ons uiteraard bereiken via info@vliegendevrienden.nl

Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvang je per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent jouw VIP arrangement. Voor vragen met betrekking tot de VIP tickets kun je contact met ons opnemen via vip@vliegendevrienden.nl.

VIP tickets kun je bestellen via vip.vliegendevrienden.nl.

COMBI TICKET = UITVERKOCHT
Met een combi ticket heb je toegang tot zowel The Flying Dutch op 2 juni 2018 en De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! op 15 september 2018.

ROLSTOELKAARTEN
Rolstoelplaatsen worden alleen online verkocht per twee stuks. Let op: Er mag per rolstoel maar één begeleider mee op het speciale mindervaliden deck. Prijs per ticket € 59,95 (incl € 4,75 servicekosten).

PARKEERKAARTEN
Kijk hier voor meer informatie over parkeren.

PENDELBUSSEN
Kijk hier voor meer informatie over de pendelbussen.

MUNTEN EN E-LOCKERS
Munten en e-lockers worden verkocht in de ticketshop. Kijk hier voor meer informatie.

GROEPSRESERVERINGEN
Groepsreserveringen kunnen vanaf 15 personen worden gemaakt via groepen.vliegendevrienden.nl.

ZWARTHANDEL
Belangrijk: koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.vliegendevrienden.nl, www.theflyingdutch.nl) zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Voor overige vragen over kaarten kun je contact opnemen met de organisatie via reserveringen@vliegendevrienden.nl.

Nog